S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Pokračujte stisknutím tlačítka OK.
OK
Staň se fanouškem Grilmena
 
Náš dopravce
in time
IN TIME

AKTUALITY

arr3Zasíláme na Slovensko!Náš e-shop je nyní otevřen všem našim milým sousedům ze Slovenska! Nyní nakoupíte i v EURech.  ...

KONTAKTY

PSHK s.r.o.
Veverkova 1343
500 02 Hradec Králové
info@grilmen.cz
Tel: +420 491 110 854
Mob: +420 777 820 299

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


RECENZE OBCHODU
Recenze obchodu v systému Heureka ověřeno zákazníky

Věříme, že tou nejlepší reklamou je kvalitní produkt a doporučení od spokojených zákazníků. Vstřícné jednání a osobní přístup ke každému našemu zákazníkovi a každé objednávce je u Grilmen.cz proto samozřejmostí. Přejeme si, aby se naši zákazníci cítili příjemně už při samotném nákupu v našem obchodu, stejně tak jako později při grilování na grilu Grilmen nebo na lávovém kameni.

Na této stránce se můžete podívat, jak nás naši dosavadní zákazníci ohodnotili na Heuréce, případně na níže uvedeném odkazu můžete vložit vlastní hodnocení našeho obchodu Grilmen.cz

Zde je odkaz pro vložení nové rezenze: http://obchody.heureka.cz/grilmen-cz/pridat-uzivatelskou-recenzi/.

Přidáno: 06.02.2017

Vlado Skalica

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Veľmi dobre doporučujem

Pro:

Spoľahlivosť, kvalita, veľmi dobrá komunikácia

 

Přidáno: 03.10.2016

Žaneta

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jinak jsem se vším spokojená.

Pro:

rychlost a výborná komunikace

Proti:

drahé z hlediska atypů

 

Přidáno: 21.09.2016

sovin

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vřele doporučuji.

Pro:

Hledal jsem pěkný, robustní a hlavně funkční gril s lávovým kamenem a přesně to váš obchod nabízí. Nikde jinde jsem nenalezl něco podobného za tak příznivou cenu :-)

Proti:

žádné

 

Přidáno: 12.09.2016

Petr

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji

Pro:

rychlost doručení, vstřícnost

 

Přidáno: 18.08.2016

peter

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

mali sme s kolegom špeciálnu požiadavku, ktorú nám daný obchod dobre vybavil a sám navrhol najlepšie riešenie

veľká spokojnosť.

 

 

Přidáno: 14.08.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Výrobek je kvalitní(doporučuji) a jsem velice spokojen s přístupem firmy k zákazníkovi.

 

 

Přidáno: 08.08.2016

Spokojený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Kontaktní, férový, precizní výroba.

Pro:

Z jednoho nákupu nelze hodnotit.

Proti:

Z jednoho nákupu nelze hodnotit.

 

Přidáno: 26.07.2016

JIŘÍ.B

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

DOPORUČUJI

Pro:

JEDNODUCHOST-RYCHLOST

 

Přidáno: 07.06.2016

DugOp

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

personal zna dobre sortiment
personal je vstricny a pruzny

 

Přidáno: 14.05.2016

Frkalová R.

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Naprosto fantastický obchod. Měla jsem rozjednán lávový kámen v jiném obchodě, ale vypekli mě. Kámen jsem potřebovala obratem. Ing. Koza a jeho jednání absolutně skvělé! Kámen dorazil druhý den, komunikace po telefonu i mailem velice příjemná a věcná. Prostě udělal vše, aby mi vyšel vstříc! Tak má podnikání vypadat. Tento obchod všem doporučuji!

Pro:

nabízí i doplňky, jako např. rámeček na lávový kámen

Proti:

nemá

 

 

NjI0M2