S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko “OK” souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok
Staň se fanouškem Grilmena
 

Úvod »TEPLOMĚRY na maso» Vpichovací teploměr na maso Orthex GastroMax


        

Vpichovací teploměr na maso Orthex GastroMax

Grilovací teploměr do masa analogový

skladem

 

Dostupnost: Skladem poslední 2 ks
Číslo produktu: VT002
Vaše cena bez DPH : 137 Kč (6 EUR)
Vaše cena s DPH (21 %):
166 Kč (7 EUR)

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Vpichovací teploměr analogový Orthex GastroMax

Zkontrolujte snadno a rychle teplotu uvnitř masa na grilu nebo v kuchyni

Grilovací teploměr na maso s rozmezím teplot 0° až 120°C pro rychlou kontrolu teploty uvnitř připravovaného pokrmu. Využijete ho při grilování nebo pečení v troubě. S tímto užitečným pomocníkem dokážete jednoduše ověřit, zda teplota uvnitř připravovaného masa dosáhla hodnot potřebných k likvidaci případných škodlivých bakterií. Teploměr je vyroben ze silné nerezové oceli a zobrazuje optimální teploty pro drůbeží, vepřové, hovězí, jehněčí maso a ryby. V troubě odolný do 250°C.

Optimální teploty uvnitř masa záleží na druhu a způsobu přípravy masa a obecně se udávají následující:

  • drůbeží maso 74 - 82 °C
  • hovězí, telecí a skopové maso 55 -70 °C (v závislosti na požadovaném stupni propečenosti)
  • vepřové maso 68 - 77 °C
  • ryby 48 - 52 °C

Po sejmutí z grilu se doporučuje nachat maso vždy ještě několik minut "odpočinout" nebo tzv. "dojít".

Použití

  • Zapíchněte teplotní čidlo do masa v jeho nejsilnějším místě. Špička teplotního čidla musí být co nejblíže středu masa a nesmí se nacházet v blízkosti tuku nebo kosti (kosti se zahřívají rychleji)
  • Po dokončení procesu měření teploměr vyjměte
  • Teploměr nikdy nenechávejte zasunutý do potraviny po celou dobu tepelného zpracování. Slouží pouze k momentálnímu prověření teploty

Charakteristika / funkce

  • teplotní rozsah 0 - 120°C
  • v troubě odolný do 250°C
  • doporučeno ruční mytí

Parametry

  • rozměry: Ø 7,3 cm x 11,5 cm
  • materiál: nerez ocel

Součást balení

  • vpichovací teploměr

Výrobce: Orthex Group

NGUxY