S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

AKTUALITY

arr3Jak snadno vyčistit grilovací kámenNa našem blogu jsme vydali nový článek o tom, jak snadno a rychle vyčistíte svůj grilovací kámen.... arr3Zasíláme na Slovensko!Náš e-shop je nyní otevřen všem našim milým sousedům ze Slovenska! Nyní nakoupíte i v...

KONTAKTY

Grilmen s.r.o.
Kalendova 644
500 04 Hradec Králové
tel: +420 494 141 877
info(a)grilmen.cz
Mob1: +420 777 222 828
Mob2: +420 777 820 299

ZBOŽÍ V AKCI

Běžná cena 9 999 Kč (401 EUR)
Vaše cena 9 777 Kč (392 EUR)
skladem
Vaše cena 169 Kč (7 EUR)
skladem
Běžná cena 11 599 Kč (465 EUR)
Vaše cena 11 299 Kč (453 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Běžná cena 3 998 Kč (160 EUR)
Vaše cena 3 377 Kč (135 EUR)
skladem
Vaše cena 2 899 Kč (116 EUR)
skladem

» RECENZE OBCHODU

Zpětná vazba a recenze obchodu v systému Heureka ověřeno zákazníky

Věříme, že tou nejlepší reklamou je kvalitní produkt a doporučení od spokojených zákazníků. Vstřícné jednání a osobní přístup ke každému našemu zákazníkovi a každé objednávce je u Grilmen.cz proto samozřejmostí. Přejeme si, aby se naši zákazníci cítili příjemně už při samotném nákupu v našem obchodu, stejně tak jako později při grilování na grilu Grilmen nebo na lávovém kameni.

Vyjádření a zpětná vazba, kterou jsme získali přímo od našich spokojených zákazníků:

Dobrý den pane Koza, nedá mi to abych Vám nenapsal jak je to úžasné grilovat na tom kameni. Maso zůstává krásně šťavnaté, nemá na sobě žádné připáleniny. Je to prostě úžasný. Jsem rád, že jsem si vybral ten od Vás, protože jste mi vyšli vstříc jak co se tyče rozměru tak i tím, že je vyroben z nerezu což je z hlediska údržby neocenitelné. Ještě jednou Vám děkuji za to jak jste mi poradil při osobní konzultaci při výběru tohoto grilu. 

Funguje perfektně jak nad plynovým vařičem  (má 7,5kW)  tak i nad ohništěm. Takže ještě jednou díky. 
 
Zdraví Vás Ivo Čtvrtečka z Vysokova u Náchoda 
 

Následují hodnocení našich zákazníků na nákupním portálu Heuréka:

Přidáno: 20.06.2024

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše v pořádku

Pro:

Rychlost dodání

 

Přidáno: 21.05.2024

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé doručení
Milé jednání

 

Přidáno: 15.05.2024

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Gril je funkčně vymyšlen, přesně takový jsme chtěli.
Mohli jsme si vybrat variantu, která nám vyhovuje.
Výborná komunikace s obchodem.

 

Přidáno: 14.05.2024

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Výborné jednání, telefonické potvrzení objednávky a domluva
Rychlé doručení

 

Přidáno: 23.04.2024

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Ještě je chladno na grilování

 

 

Přidáno: 12.04.2024

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

DOPORUČUJI!

Pro:

Super rychlá dodávka, termín byl maximálně zkrácen.
Kvalitní zabalení výrobku
Obchod upozorňuje na všechny okolnosti, které mohou ovlivnit dodací termín

 

Přidáno: 09.04.2024

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jsem velmi spokojen, zejména s komunikací majitele a jeho neobvykle osobním přístupem. Gril vypadá bytelně a doma mne pochválili :D

Pro:

Na začátku mne zaujal osobní přístup. Na kontaktní email jsem se dovolal přímo majiteli, bez prostředníků, hlasových automatů atd. Komunikovali jsme i mimo běžnou pracovní dobu.
S majitelem jsem probral, co potřebuji/chci, prošli jsme standardní nabídku a nakonec na míru sestavili gril podle našich potřeb. Co jsem ze standardního setu nepotřeboval, to jsme neplatil. Tedy to bylo bez příplatků za věci, co nevyužiji, a ušetřil jsem. Velmi fér přístup!
Tam, kde jsem byl neústupný (délka nohou), se po prvním grilování ukázalo, že měl pravdu majitel :D Naštěstí jsou nohy polohovatelné, tedy to, že jsou delší než potřebujeme, nemá vliv na funkci.
Chtěl jsem původně jen novou mřížku, ale volba kombinace grilu mřížka + kámen vedle sebe se ukázala jako optimální.
Je to poctivých 20kg nerezu, tedy by to mělo něco vydržet.
Mohu doporučit jak pro jednání majitele, tak kvalitu produktu.
Koukám, že se recenze píše ke kotlíku. Ale hlavní položkou byl gril nad ohniště sestavený na míru s kombinací lávový kámen a mřížka.

 

Přidáno: 01.04.2024

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

I know I will get a good quality product, sourced locally using local hardwood. Efficient ordering service, fast delivery, and this time delivery was free.

 

Přidáno: 23.03.2024

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Úžasný přístup majitele, poradi, velmi obsáhle vše vysvětli. Navíc se jejich grily vyrábí v ČR, což potěší.
Tak by to mělo vypadat. Doporucuju moc!

 

 

Přidáno: 03.12.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Dostala jsem zboží, které jsem objednala. Dodání rychlé.

 

 
OTMyYjUyMT