S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

AKTUALITY

arr3Jak snadno vyčistit grilovací kámenNa našem blogu jsme vydali nový článek o tom, jak snadno a rychle vyčistíte svůj grilovací kámen.... arr3Zasíláme na Slovensko!Náš e-shop je nyní otevřen všem našim milým sousedům ze Slovenska! Nyní nakoupíte i v...

KONTAKTY

Grilmen s.r.o.
Kalendova 644
500 04 Hradec Králové
tel: +420 494 141 877
info(a)grilmen.cz
Mob1: +420 777 222 828
Mob2: +420 777 820 299

ZBOŽÍ V AKCI

Běžná cena 2 999 Kč (121 EUR)
Vaše cena 2 399 Kč (97 EUR)
skladem
Běžná cena 169 Kč (7 EUR)
Vaše cena 159 Kč (6 EUR)
skladem
Běžná cena 15 777 Kč (638 EUR)
Vaše cena 14 999 Kč (607 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Vaše cena 2 365 Kč (96 EUR)
není skladem
Vaše cena 1 337 Kč (54 EUR)
není skladem

» PROČ GRILOVAT NA KAMENI

Proč grilovat na lávovém kameni

1. Je to hračka

Žádné speciální vybavení není potřeba. Grilovací kámen pouze položíte na podstavec nad oheň nebo na svůj vlastní gril plynový či na dřevěné uhlí. K nahřátí mu bude stačit 10 až 15 minut. Pak už můžete vesele opékat na co máte zrovna chuť. Nebo si vyberte z naší široké nabídky multifunkčních grilů Grilmen, které kromě lávového grilovacího kamene nabízí i další možnosti a způsoby grilování, takže grilování pro vás bude už navždy skvělá zábava.


2. Žampióny na plátky? Není problém!

Nic proti grilovací mřížce, ale zkuste na ní opéct třeba nakrájenou zeleninu. Nebo třeba vyklepnout vajíčko - a že by si s ním ten burger fakt rozuměl. Na kameni si s přehledem ugrilujete i bramboráky nebo lívance. Velkou výhodou grilovacích kamenů je prostě to, že vám do ohně nic nepropadne. A sýr můžete grilovat na kameni přímo a bez alobalu.


3. Maso zůstane krásně šťavnaté

Plátek masa, který položíte na rozžhavený kámen se okamžitě zatáhne a všechnu šťávu bude pěkně držet uvnitř. Na obracení však vždy používejte obracečku nebo grilovací kleště, nikoliv vidličku. Ta by vás naopak o všechnu šťávu připravila. Další výhodou je, že kámen sálá teplo rovnoměrně po celém povrchu, takže i steak se vám bude opékat z každé strany stejně. Ne jen tam, kde zrovna šlehne plamen.


4. Grilování bez karcinogenů

Při grilování na roštu odkapává mastnota z masa a uzenin přímo do rozžhaveného uhlí. Látky, které vznikají při jejím spalování jsou karcinogenní a ve větším množství napomáhají rakovinnému bujení buněk. Díky tomu, že při grilování na kameni ke kontaktu tuku a uhlíků vůbec nedochází, je takové opékání mnohem zdravější.


5. Žádné ciráty s úklidem

Kdo by se chtěl po parádní grilovačce s kamarády ještě honit s úklidem. Zvlášť když to ti kamarádi nechají jen na vás. S grilovacím kamenem si každopádně nemusíte dělat kdovíjaké starosti. Stačí chvilku počkat, až trochu vychladne. Škrabkou odstraníte připečené zbytky a pak už ho jen setřete vlhkým hadříkem. Na pořádné dočištění kamene pak potřebujete pouze horkou vodu, jedlou sodu a drátěnku.

OWI5NTYx