S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko “OK” souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

KONTAKTY

Grilmen s.r.o.
Pavla Hanuše 300
500 02 Hradec Králové
tel: +420 494 141 877
info(a)grilmen.cz
Mob1: +420 777 222 828
Mob2: +420 777 820 299

ZBOŽÍ V AKCI

Vaše cena 1 399 Kč (59 EUR)
skladem
Vaše cena 1 699 Kč (71 EUR)
skladem
Vaše cena 2 548 Kč (107 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Vaše cena 2 899 Kč (122 EUR)
skladem
Vaše cena 3 599 Kč (151 EUR)
skladem
Vaše cena 1 337 Kč (56 EUR)
skladem



Jak poznám, že už je kámen zahřátý na grilovací teplotu?

Existuje jednoduchý způsob, jak zjistit, že už je kámen dostatečně nahřátý a můžete začít grilovat. Stačí na kámen kápnout pár kapek vody a pokud se kapka rozprsknou a zasyčí, můžete začít na kameni grilovat. Tato metoda má ovšem své mouchy a může někdy klamat. Nikdy takto nezjistíte přesnou teplotu kamene, může se klidně stát, že kámen bude rozpálený až příliš anebo naopak po naložení prvních kousků rychle vychladne.

Pokud si tedy chcete být jistí, že už opravdu nastala ta správná chvíle k započení grilovacího obřadu, doporučujeme vám druhý, sofistikovanější způsob a tím je pořídit si digitální infračervený teploměr. S ním zjistíte teplotu grilovacího kamene naprosto přesně rychle a bezpečně na dálku. Některé z těchto teploměrů jsou vybaveny laserovým zaměřovačem, takže přesně vidíte, v jakém místě teplotu kamene měříte. Můžete zároveň experimentovat a začít vychtávat optimální grilovací teplotou kamene pro různé druhy griovaných pochutin. Infračervený dálkový teploměr je navíc taková malá šikovná hračička, která najde mnoho dalších uplatnění ve vaší domácnosti.

Ideální grilovací teplota na lávovém kameni je dle naší vlastní zkušenosti cca 200 - 250 °C.

 

 

ZGI4NT